Zomertraining 2020 is hervat en KennismakingsClinics starten binnenkort!

27 augustus 2020

We kunnen terugkijken op een mooie zomer met Summer Sessions dagen, Zomer Challenge clinics, Zomer Tennis inloopochtenden en een paar eerste TSM Shorts (de Grand Sla-BAM). Vele enthousiastelingen hebben aan één of meerdere van deze activiteiten deelgenomen. Wij hebben genoten van jullie enthousiasme!

Met een stormachtige start zijn we deze week begonnen aan het tweede deel van Zomertraining 2020! Leuk om iedereen weer te zien.
Voor sommigen weer even wennen om uit de vakantiemodus te komen…”hoe laat begint mijn training ook alweer”…”op welke dag(en) is (zijn) mijn trainingen?” 😉 En voor ons een uitdaging om met alle nieuwe schoolroosters het trainingsschema weer passend te krijgen.
Daarnaast hebben we weer talloze aanvragen van nieuwe kinderen en volwassenen ontvangen die ook graag (weer) willen trainen. Superleuk vinden we het te merken dat velen tennis (weer) ontdekken. Daar worden wij uiteraard ook extra enthousiast van!

Speciaal voor de jeugd die in de vakantie bij Zomer Tennis was en voor alle andere kinderen die in het nieuwe schooljaar een nieuwe sport willen gaan beoefenen, worden er in september drie kennismakingsmiddagen georganiseerd. Op deze middagen wordt een clinic van een klein uurtje gegeven waarbij de kinderen balvaardigheids- en soms ook al slagvaardigheidsoefeningen kunnen doen. Een eerste kennismaking met de tennissport, tennisvereniging MLTC en onze tennisschool.
Deze kennismakingsmiddagen zijn bedoeld voor alle kinderen uit groep 2 t/m groep 8. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meld je bij aankomst bij meester Marcel. Uiteraard is deelname geheel vrijblijvend en zijn er geen kosten aan verbonden.
De kennismakingsmiddagen vinden plaats op:
9, 16 en 23 september
13.30 – 14.30 uur

Locatie:
Tennispark De Veste, Griffioenpad 1, Middelburg