Inschrijven voor Zomertraining 2021?

Privacybeleid

Wie zijn we

TennisSchoolMiddelburg (TSM) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

www.tsmtennis.nl
info@tsmtennis.nl

Bij vragen over deze privacyverklaring kunt u terecht bij Marcel van Sabben via info@tsmtennis.nl.

Persoonsgegevens die wij verzamelen en verwerken

TSM verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

TSM verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het uitvoeren van uw aanmelding voor les, training, WhatsApp-Tennis (NAW-gegevens, geboortedatum, tel.nr., e-mailadres)
  • Administratie (zoals hierboven plus bank- en betaalgegevens)
  • Verzenden van onze digitale nieuwsbrief (naam, geboortedatum, e-mailadres)
  • Verbetering digitale dienstverlening (cookies, IP-gegevens)

Met wie we jouw data delen en hoe lang

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk.
Zonder uw toestemming worden uw persoonsgegevens alleen aan derden verstrekt als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw ingediende inschrijfformulier, tenzij TSM wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden.

Hieronder worden derden benoemd die (enkele van) uw gegevens verstrekt krijgen. Welke gegevens het betreft kunt u aan het begin van deze privacyverklaring teruglezen.

  • Boekhouder, accountant en belastingdienst ten behoeve van administratievoering (Periode: 7 jaar tot na einde van het laatst genoten trainingsseizoen)
  • E-marketing tools ten behoeve van versturen van digitale berichten waaronder nieuwsbrief (Periode: zolang als men aangemeld is)
  • Analytics tools ten behoeve van het verbeteren van de digitale dienstverlening (Periode: iedere keer dat de website bezocht wordt)

Iedere leerling van TSM dient lid te zijn (of zo snel mogelijk lid te worden) van tennisvereniging M.L.T.C.
Voor de uitvoering van het verzorgen van lessen worden – indien u zich na herhaaldelijk verzoek nog niet zelf aangemeld hebt als lid bij tennisvereniging M.L.T.C. – uw naam, e-mailadres en telefoonnummer aan tennisvereniging M.L.T.C. verstrekt opdat de ledenadministratie van de vereniging contact met u kan opnemen.

Welke rechten je hebt over je data

U hebt het recht TSM te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens en om uw gegevens te laten aanvullen of af te schermen.
U kunt ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van u hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.
U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren.

Beveiling persoonsgegevens

TSM treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

De website werkt altijd met een beveiligde verbinding (https). Via deze site kunt u de beveiliging controleren.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze website, die daardoor makkelijker wordt in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites – en welke pagina’s – door bezoekers worden bekeken.
Voor het plaatsen van bepaalde cookies dient u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke
wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening. U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen.
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Minderjarigen

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@tsmtennis.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Wijziging van het privacybeleid

TSM past zijn privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de TSM website zal steeds de meest recente versie gepubliceerd worden.

Van 8 t/m 10 maart heeft Remco de beschikking over de trainingsbanen in de avonduren.
Aanstaande dinsdag (9 maart) is er fysieke training! Aanvang 17.30 uur. Alle kinderen zijn wederom van harte welkom om een proefles mee te doen!

I.v.m. de avondklok eindigen alle trainingen omstreeks 20.30 uur!

×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)