Het TrainersTeam

Het trainersteam van TSM bestaat uit 3 ervaren trainers: Marjolein Kodde-Cijsouw, Remco Maandag en Marcel van Sabben. Remco en Marcel geven altijd les op tennispark De Veste, thuisbasis van tennisvereniging MLTC. Marjolein is een aantal dagen te vinden op MLTC, maar verzorgt daarnaast ook lessen bij TV De Golfbreker te Zoutelande.

Marjolein heeft als achtergrond de KNLTB Bondstraining. Op haar 16e werd zij Zeeuws kampioen ME 16 jaar. Inmiddels was Marjolein ook al lid van MLTC waar zij jarenlang in het 1e team samen speelde met o.a. Joost Thorenaar en Remco Maandag.
In 1983 begon Marjolein met lesgeven op diverse Walcherse tennisclubs. In 1984 richtte zij samen met Remco tennischool “Remato” op. Op het moment dat Marjolein moeder werd, heeft zij het aantal lesdagen per week ingekort om er te kunnen zijn voor de kinderen. Nog steeds geeft zij met heel veel plezier en passie les aan een flinke groep leerlingen op MLTC. Sinds 2011 geeft Marjolein ook tennisles bij “TV de Golfbreker” in Zoutelande.

Remco Maandag

Remco geeft sinds 1982 tennisles. In 1984 heeft Remco samen met Marjolein Kodde de tennisschool “Remato” opgericht.” Een tennischool die lessen verzorgde voor diverse Walcherse tennisclubs. Daarnaast gaf hij van 1987 t/m 2003 “bondstrainingen” voor de KNLTB. In deze periode heeft hij les gegeven aan diverse Zeeuwse en Nat. topspelers. Van 2003 t/m 2008 werden de trainingen onder de naam “Matchpoint Tennis Organisatie” verzorgd, een samenwerkingsverband met Jacco Filius. In 2008 zijn MTO en de tennisschool van Sander van Buren samengegaan in “Tennis Organisatie Zeeland” (TOZ). In verband met een te grote omvang van werkzaamheden is Remco na één jaar gestopt met TOZ. Vanaf 2009 verzorgen Marjolein, Marcel en Remco de lessen op MLTC onder de vlag van TSM. 

Marcel van Sabben

Marcel is al heel jong met tennis in aanraking gekomen. Zijn grote talent werd snel opgemerkt en vanaf dat moment heeft hij de hele bondstraining doorlopen. Diverse Zeeuwse titels heeft hij op zijn naam staan, daarnaast heeft hij hoog meegedraaid in Nederland in de “lichting Kraijcek”.
Marcel is vanaf 1990 werkzaam als tennisleraar/trainer op diverse verenigingen. Daarnaast is hij geruime tijd assistent-bondstrainer geweest in het Zeeuwse. In district Rotterdam heeft hij menig jaar regio-training verzorgd. Eveneens is hij trainer/begeleider geweest van vele nationale bondskinderen.
Marcel heeft als speler en als trainer/begeleider ervaring op het hoogste nationale niveau.
Inmiddels is Marcel alweer heel wat jaren een vaste waarde in het Middelburgse trainersteam.

×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)