Over TSM

TSM is een onafhankelijke tennisschool met ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van tennislessen en tegenwoordig ook padellessen. Naast het verzorgen van de tennis- en padellessen voor tennisvereniging MLTC te Middelburg verzorgt TSM ook tennislessen voor TV de Golfbreker in Zoutelande.

Zowel voor de jeugd als voor volwassenen worden lessen verzorgd. Denk aan clublessen maar ook regiotraining. Naast tennis- en padellessen verzorgt TSM ook fysieke training voor de jeugd, kan er voor mentale coaching gekozen worden en organiseert TSM diverse evenementen en activiteiten voor haar leerlingen.

Maar niet alleen voor de bestaande leerlingen zijn er activiteiten. TSM verzorgt tevens tennisactiviteiten op maat, denk bijvoorbeeld aan schooltennis. Activiteiten kunnen op verzoek in samenwerking met de pachters van Paviljoen Baan 13 verzorgd worden.
Misschien bent u op zoek naar een sportief teamuitje, al dan niet afsluitend met een borrel of lunch/diner? Een bedrijfsclinic of kinderfeestje verzorgen zien de trainers van TSM eveneens als een leuke uitdaging. Ook dan kunnen de pachters van Baan 13 jullie voorzien van een feestelijk hapje en/of drankje.
Speciaal voor 60+ leden is er TENNIS FIT onder leiding van Marjolein Kodde. Zoals de naam al doet vermoeden ligt de focus hier op fit blijven en het voorkomen van blessures.

Stagiairs zijn altijd welkom bij TennisSchool Middelburg. TSM is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij het SBB.
Wil jij stage lopen bij TSM? Neem dan contact op met Marcel van Sabben.

advanced-floating-content-close-btn• TENNIS:
Controleer de profielfoto van Marcel / Nathalie vlak voor aanvang van jouw training i.v.m. de verwachte weersomstandigheden om te zien of jouw training vandaag, dinsdag 21 mei, doorgaat. Rood profiel = géén les/training!


• PADEL:
Donderdag 23 mei vindt les 9 van 10 plaats.
Houd website en socials in de gaten voor de start van een nieuwe reeks padellessen.
×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)