Over TSM

TSM is een onafhankelijke tennisschool met ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van tennislessen. Naast het verzorgen van de tennislessen voor tennisvereniging MLTC te Middelburg verzorgt TSM ook lessen voor TV de Golfbreker in Zoutelande.

Het trainersteam bestaat uit de tennisleraren Remco Maandag, Marjolein Kodde-Cijsouw en Marcel van Sabben. Alle trainers verzorgen lessen voor MLTC. Marjolein verzorgt als enige tevens lessen voor TV de Golfbreker.

Zowel voor de jeugd als voor volwassenen worden lessen verzorgd. Naast tennislessen organiseert TSM ook diverse evenementen en activiteiten voor haar leerlingen. Maar niet alleen voor de bestaande leerlingen zijn er activiteiten. TSM verzorgt tevens tennisactiviteiten op maat. Sommige activiteiten verzorgt TSM in samenwerking met de pachters van Paviljoen Baan 13. Denk bijvoorbeeld aan schooltennis. Of misschien bent u op zoek naar een sportief teamuitje? Een bedrijfsclinic of kinderfeestje verzorgen zien de trainers van TSM eveneens als een leuke uitdaging. Speciaal voor 60+ leden is er TENNIS FIT onder leiding van Marjolein Kodde. Zoals de naam al doet vermoeden ligt de focus hier op fit blijven en het voorkomen van blessures.

Stagiaires zijn altijd welkom bij TennisSchool Middelburg.
Wil jij stage lopen bij TSM? Neem dan contact op met Marcel van Sabben.

Van 25 t/m 27  januari heeft Remco de beschikking over de trainingsbanen in de avonduren.

I.v.m. de avondklok eindigen alle trainingen omstreeks 20.30 uur!

>>> Er is géén fysieke (jeugd)training in januari <<<
×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)