Over TSM

TSM is een onafhankelijke tennisschool met ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van tennislessen. Naast het verzorgen van de tennislessen voor tennisvereniging MLTC te Middelburg verzorgt TSM ook lessen voor TV de Golfbreker in Zoutelande.

Zowel voor de jeugd als voor volwassenen worden lessen verzorgd. Naast tennislessen verzorgt TSM ook fysieke training voor de jeugd, kan er voor mentale coaching gekozen worden en organiseert TSM diverse evenementen en activiteiten voor haar leerlingen.

Maar niet alleen voor de bestaande leerlingen zijn er activiteiten. TSM verzorgt tevens tennisactiviteiten op maat, denk bijvoorbeeld aan schooltennis. Activiteiten kunnen op verzoek in samenwerking met de pachters van Paviljoen Baan 13 verzorgd worden. Misschien bent u op zoek naar een sportief teamuitje, al dan niet afsluitend met een borrel of lunch/diner? Een bedrijfsclinic of kinderfeestje verzorgen zien de trainers van TSM eveneens als een leuke uitdaging. Ook dan kunnen de pachters van Baan 13 jullie voorzien van een feestelijk hapje en/of drankje.
Speciaal voor 60+ leden is er TENNIS FIT onder leiding van Marjolein Kodde. Zoals de naam al doet vermoeden ligt de focus hier op fit blijven en het voorkomen van blessures.

Stagiaires zijn altijd welkom bij TennisSchool Middelburg. TSM is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij het SBB.
Wil jij stage lopen bij TSM? Neem dan contact op met Marcel van Sabben.

Met ingang van maandag 17 januari 2022 zijn alle tennis- en padeltrainingen weer hervat volgens het reguliere rooster!

×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)