Inschrijven

Training
Het kost veel tijd om iedereen optimaal te kunnen indelen. Indien u tijdig uw inschrijvingsformulier instuurt, dan ontvangt u de indeling van de tennislessen in principe een week voorafgaand aan de start van de trainingen. Aanvang van het zomerseizoen is begin april en het winterseizoen start in oktober.

Instromen na april (of na oktober als het het winterseizoen betreft) is uiteraard altijd mogelijk. U kunt hiervoor ook onderstaand formulier invullen of neem rechtstreeks contact op met Marcel van Sabben, hoofdtrainer van TSM, via e-mail of stuur een WhatsApp bericht naar 06 55 39 85 71.

Als leerling van TSM dient u lid te zijn (of zo snel mogelijk lid te worden) van tennisvereniging MLTC.
Klik hier om u direct aan te melden bij MLTC.

Inschrijven voor tennislessen geldt voor één seizoen!
Om zoveel mogelijk aan ieders wensen te kunnen voldoen, dient het inschrijfformulier uiterlijk 20 maart (zomerseizoen) / 20 september (winterseizoen) ingediend te zijn.

Onderstaand treft u twee inschrijfformulieren voor zomertraining 2020. De jeugdtrainingen zijn inmiddels van start gegaan. Instromen is uiteraard mogelijk door onderstaand inschrijfformulier voor de jeugd (onderste) in te vullen.

Sinds 11 mei jl. is het voor volwassenen mogelijk om in te schrijven voor trainingen.
Graag zo spoedig mogelijk – doch uiterlijk zondag 17 mei 20.00 uur – inschrijven, zodat de trainingen voor volwassenen maandag 18 mei a.s. kunnen aanvangen.

Inschrijfformulier Volwassenen Zomer 2020

Inschrijfformulier Jeugd Zomer 2020
×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)