Events by TSM

Zoals je op de andere pagina’s op deze website wellicht al gelezen hebt, doet TSM meer dan alleen het verzorgen van tennislessen. Hieronder een korte uitleg van de verschillende events:

Junioren Tour Toernooien • TSM ShortsSummer SessionsZomer TennisYouth vs Experienced Battle

Junioren Tour Toernooien

Als je als jeugdspeler je wilt meten met andere gelijkgestemde leeftijdsgenoten dan moet je aan de Junioren Tour (JT) meedoen. Met deze wedstrijden win je punten voor de KNLTB Junioren Ranglijst. Maar om aan deze JT toernooien mee te doen, moet je als inwoner van Middelburg en omstreken al snel veel kilometers reizen. TSM wil ook dichter bij huis dit soort toernooien aanbieden. Thuisclub MLTC is een aantal jaren geleden begonnen met het organiseren van de Junioren Tour Brons Maeneblusschers tijdens het Maeneblusschers Open toernooi.
TSM organiseert sinds 2022 een JT toernooi op Brons niveau in de meivakantie en een JT toernooi op Zilver niveau in de zomervakantie. In een later stadium heeft TSM, op verzoek van de KNLTB, besloten nog een extra JT Brons met uitsluitend de onderdelen JE/JD12 en JE/JD14 te organiseren.

Hoe verder je komt in een toernooi, hoe meer punten je verdient. Hoe hoger je op de ranglijst komt, hoe groter de kans dat je voor een toernooi op hoger niveau (Zilver of Goud) geaccepteerd wordt.
De 6 beste resultaten in het enkelspel en de twee beste resultaten van het dubbelspel tellen mee voor de ranking.
Wil je meer weten over de Junioren Tour en alles rondom de KNLTB Jeugd Ranglijst? Klik op de termen en je komt direct op de juiste pagina.

Klik op onderstaande naam om naar de betreffende toernooipagina te gaan voor meer info en om in te schrijven:
Week 18 – TSM Junioren Tour Brons
Week 29 – Junioren Tour Brons Maeneblusschers (alle onderdelen)
Week 30 – TSM Junioren Tour Zilver (alle onderdelen)
Week 31 – TSM Junioren Tour Brons (JE12 / JE14)


TSM Cup en Meer

Naast JT toernooien organiseert TSM nog vele andere toernooitjes. Soms onofficieel zoals degenen die hier verderop op de pagina genoemd worden en veelal onder de TSM Shorts vallen.
Maar soms ook officiële toernooien zoals de TSM Cup – Next to Silver.
TSM wil namelijk dat ook kinderen die niet tot de JT toernooien toegelaten worden èn kinderen die graag wedstrijden willen spelen maar op een ander niveau spelen ook de mogelijkheid hebben tot het spelen van een toernooi!

TSM Shorts

TSM Shorts

Steeds vaker komt het voor dat men niet meer wil of kan deelnemen aan een toernooi. Veelal komt dit doordat agenda’s volgepland zijn. Dit geldt voor volwassenen, maar ook onder de jeugd leeft dit. Om deze reden heeft TSM de TSM Shorts in het leven geroepen. Je kunt hierbij denken aan kleine, korte events die hooguit één dag, een dagdeel of slechts een paar uur duren!
Deze events kunnen overal georganiseerd worden. Lees hier verder over de TSM Shorts!


Summer Sessions

Extra trainen tijdens de zomerstop van het reguliere zomertrainingsseizoen?
Of train je normaal gesproken niet en wil je graag in de zomervakantieperiode een paar lesjes volgen?
Ook hiervoor kan je bij TSM terecht. De Summer Sessions zijn trainingen, bedoeld voor zowel jeugd als volwassenen, die in de zomervakantie gegeven worden.
Klik hier voor meer informatie of om direct aan te melden.


Zomer Tennis

In de zomervakantie organiseert TSM i.s.m. MLTC Jeugdcommissie (JC) de gratis inloopochtenden op woensdagochtend. Ieder kind dat graag wil tennissen is van harte welkom om te komen. Aanmelden hoeft niet!

Wanneer?
Data zijn momenteel nog niet bekend!

Indien het een keer onverhoopt niet doorgaat, dan wordt dit minimaal één uur van te voren vermeld op de Facebookpagina van MLTC. Controleer dus vóór vertrek van huis deze pagina!


Youth vs Experienced Battle

TSM organiseert voor de jeugdige topspelers van de regio èn de competitieve seniorspelers een onderlinge competitie. Deelname aan deze competitie vindt plaats op uitnodiging. Er wordt in poules gespeeld en het inplannen van de wedstrijden wordt in onderling overleg gedaan.
Meer weten over de Youth vs Experienced Battle? Neem contact op met Marcel van Sabben (WhatsApp only: 06 55 39 85 71).

×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)