Events by TSM

Zoals je op de andere pagina’s op deze website wellicht al gelezen hebt, doet TSM meer dan alleen het verzorgen van tennislessen. Hieronder een korte uitleg van de verschillende events.

TSM Shorts

TSM Shorts

Steeds vaker komt het voor dat men niet meer wil of kan deelnemen aan een toernooi. Veelal komt dit doordat agenda’s volgepland zijn. Dit geldt voor volwassenen, maar ook onder de jeugd leeft dit. Om deze reden heeft TSM de TSM Shorts in het leven geroepen. Je kunt hierbij denken aan kleine, korte events die hooguit één dag, een dagdeel of slechts een paar uur duren!
Deze events kunnen overal georganiseerd worden. Lees hier verder over de TSM Shorts!

Summer Sessions

Extra trainen tijdens de zomerstop van het reguliere zomertrainingsseizoen?
Of train je normaal gesproken niet en wil je graag in de zomervakantieperiode een paar lesjes volgen?
Ook hiervoor kan je bij TSM terecht. De Summer Sessions zijn trainingen, bedoeld voor zowel jeugd als volwassenen, die in de zomervakantie gegeven worden.
Klik hier voor meer informatie of om direct aan te melden.


Zomer Tennis

Ook deze zomervakantie organiseert TSM i.s.m. MLTC Jeugdcommissie (JC) de gratis inloopochtenden op woensdagochtend. Ieder kind dat graag wil tennissen is van harte welkom om te komen. Aanmelden is verplicht! Dat kan via onderstaand formulier, maar mag ook last minute bij aankomst.

Wanneer?
28 juli, 4 / 11 / 25 augustus en 1 september
10.00 – 11.15 uur

Indien het op een van deze data onverhoopt niet doorgaat, dan wordt dit minimaal één uur van te voren vermeld op de Facebookpagina van MLTC. Controleer dus vóór vertrek van huis deze pagina!


Youth vs Experienced Battle

TSM organiseert voor de jeugdige topspelers van de regio èn de competitieve seniorspelers een onderlinge competitie. Deelname aan deze competitie vindt plaats op uitnodiging. Er wordt in poules gespeeld en het inplannen van de wedstrijden wordt in onderling overleg gedaan.
Meer weten over de Youth vs Experienced Battle? Neem contact op met Marcel van Sabben (WhatsApp only: 06 55 39 85 71).

Met ingang van maandag 17 januari 2022 zijn alle tennis- en padeltrainingen weer hervat volgens het reguliere rooster!

×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)