Meedoen aan de (gratis) clinic op zaterdag 26 juni 10.00 uur?

Events by TSM

Zoals u op de andere pagina’s op deze website wellicht al gelezen hebt, doet TSM meer dan alleen het verzorgen van tennislessen. Hieronder een korte uitleg van de verschillende events.

TSM Shorts

TSM Shorts

Steeds vaker komt het voor dat men niet meer wil of kan deelnemen aan een toernooi. Veelal komt dit doordat agenda’s volgepland zijn. Dit geldt voor volwassenen, maar ook onder de jeugd leeft dit. Om deze reden heeft TSM de TSM Shorts in het leven geroepen. U moet hierbij denken aan kleine, korte events die hooguit één dag, een dagdeel of slechts een paar uur duren!
Deze events kunnen overal georganiseerd worden. Lees hier verder over de TSM Shorts!

Youth vs Experienced Battle

TSM organiseert voor de jeugdige topspelers van de regio èn de competitieve seniorspelers een onderlinge competitie. Deelname aan deze competitie vindt plaats op uitnodiging. Er wordt in poules gespeeld en het inplannen van de wedstrijden wordt in onderling overleg gedaan.
Meer weten over de Youth vs Experienced Battle? Neem contact op met Marcel van Sabben (WhatsApp only: 06 55 39 85 71).

Summes Sessions

Summer Sessions

Extra trainen tijdens de zomerstop van het reguliere zomertrainingsseizoen?
Of traint u normaal gesproken niet en wilt u graag in de zomer alleen trainen?
Ook hiervoor kunt u bij TSM terecht. De Summer Sessions zijn trainingen, bedoeld voor zowel jeugd als volwassenen, die in en rond de zomervakantie gegeven worden.
Nadere informatie voor komende zomer volgt nog.

WhatsApp-Tennis

De naam zegt het al, het heeft met Whatsapp te maken. Er is een groepsapp voor de jeugd en een groepsapp voor volwassenen gemaakt. Het is niet de bedoeling dat deze groeps-chat gebruikt wordt voor gezellige kletspraat, maar uitsluitend voor vraag en aanbod. Ook is het niet de bedoeling dat u, zonder toestemming van die persoon, zijn of haar nummer aan een ander buiten de groep geeft.
Heeft u zin om te tennissen, meldt dit dan in de groep. En zie wie er reageert. Wie weet wat voor gezellige combinaties eruit voortkomen. Hoe en wat er gespeeld wordt, kan onderling bepaald worden als u op de baan bent.
Aanmelden voor deze groep kan altijd en uiteraard geldt dat ook voor afmelden. Hopelijk melden zich zoveel mogelijk mensen aan, onder de jeugd en de volwassenen. Want alleen met een grote groep werkt deze opzet het beste. Immers, hoe meer mensen in de groep zitten, hoe groter de kans dat er iemand wil tennissen!

Wilt u zich aanmelden voor WhatsApp-Tennis? Dat kan heel eenvoudig door nu een appje te sturen naar 0628233120 o.v.v. WA-Tennis Junioren of WA-Tennis Senioren. Vergeet niet uw naam erbij te vermelden!
Een andere manier om aan te melden is via onderstaand formulier.

Wenst u uit de groep te gaan, dan kun je de groep altijd verlaten. Ook is het mogelijk om tijdelijk de groep te verlaten wegens vakantie bijvoorbeeld. Stuur dan een apart WhatsApp bericht naar 0628233120 met de mededeling van wanneer tot wanneer u geen berichten uit deze groep wenst te ontvangen. U wordt dan weer toegevoegd op de door u gewenste dag.

Aanmelding WhatsApp-Tennis

Vandaag - maandag 21 juni - vervallen alle trainingen i.v.m. de verwachte, aanhoudende, regen!
×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)