Meedoen aan de (gratis) clinic op zaterdag 26 juni 10.00 uur?

Training

De lessen worden verdeeld over twee seizoenen gegeven:

  • Zomertraining: 1 april t/m 30 september
  • Wintertraining: 1 oktober t/m 31 maart

Alle lessen worden gegeven op tennispark De Veste, Griffioenpad 1 te Middelburg. Dit is de thuisbasis van tennisvereniging MLTC. In de winter is het tevens mogelijk om in een gymzaal in Middelburg les te krijgen. Dit is mogelijk op maandag in de gymzaal aan de Gerrit van der Veenstraat en op vrijdag bij De Sprong. Bij aanmelding voor het winter-trainingsseizoen kunt u op het inschrijfformulier aangeven welke locatie uw voorkeur geniet.

Lessen volgen bij TSM op Tennispark De Veste betekent lid worden van MLTC!

Er kan getraind worden in een groep, met z’n tweeën of u kunt kiezen voor privéles. Geadviseerd wordt om jeugdspelers te laten kiezen voor (minimaal) 2x per week trainen. De jeugd kan tevens kiezen voor 3x per week trainen waarbij de 3e training een fysieke/ontwikkelingstraining is.
Alle lessen duren 50 minuten m.u.v. privéles. Privéles duurt 25 minuten.
Voor eerstejaars jeugd (geboren in 2012 of later) kan gekozen worden voor eenmaal per week trainen in een groep van minimaal 6 personen.

De jeugd heeft, naast fysieke training, ook de mogelijkheid tot het volgen van mentale training / coaching!

Lessen kunnen gevolgd worden op alle werkdagen. Marjolein Kodde-Cijsouw geeft tijdens het zomerseizoen les op dinsdag en vrijdag en gedurende het winterseizoen op maandag en vrijdag; Marcel van Sabben en Nathalie Vinkoert verzorgen lessen van maandag t/m zaterdag.

De jeugd wordt geadviseerd om minimaal 2x per week te trainen voor een vlottere ontwikkeling van alle vaardigheden. Een 3e trainingsmoment, in de vorm van fysieke/ontwikkelingstraining, is een uitstekende aanvulling hierop!

Selectietraining

Jeugdleden kunnen door hun inzet/vorderingen/prestaties geplaatst worden in de MLTC jeugdselectie. Als selectiespeler dien je minimaal 2x per week te trainen, deel te nemen aan de fysieke/ontwikkelingstraining en volwaardig deel te nemen aan de competities (ook aan de door MLTC georganiseerde jeugdwintercompetitie), aan minimaal twee toernooien mee te doen en minimaal twee andere door de JC georganiseerde activiteiten.

Als selectiespeler kun je in aanmerking komen voor subsidie op het trainingsgeld – subsidie wordt door tennisvereniging MLTC beschikbaar gesteld.

Regionale Centrale Training

Ook als niet-MLTC’er kan een KNLTB jeugdlid training volgen bij TSM. De tennisschool stelt zich, tezamen met MLTC, als doel een regionale rol te vervullen ter ondersteuning van het Breedte-tennis en Wedstrijd-tennis! TSM biedt al jaren voor iedereen de gelegenheid om te trainen en spelen zoals hij of zij dat wil. Het doel is om deze mogelijkheden aan te bieden aan eenieder in de regio (Walcheren en naastgelegen regio’s). Meer informatie over RCT kun je hier vinden.

Schrijf hier in voor ZomerTraining 2021!

Vandaag - maandag 21 juni - vervallen alle trainingen i.v.m. de verwachte, aanhoudende, regen!
×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)