Training

De lessen worden verdeeld over twee seizoenen gegeven:

  • Zomertraining: 1 april t/m 30 september, reeks van 16 lessen
  • Wintertraining: 1 oktober t/m 31 maart, reeks van 15/16 lessen

Alle lessen worden gegeven op tennispark De Veste, Griffioenpad 1 te Middelburg. Dit is de thuisbasis van tennisvereniging MLTC. In de winter is het tevens mogelijk om op diverse indoorlocaties in Middelburg les te krijgen. Dit is mogelijk op maandag en vrijdag. Bij aanmelding voor het winter-trainingsseizoen kunt u op het inschrijfformulier aangeven welke locatie uw voorkeur geniet.

Lessen volgen bij TSM op Tennispark De Veste betekent lid worden van MLTC!

Er kan getraind worden in een groep van 4 personen, met z’n tweeën of u kunt kiezen voor privéles. Geadviseerd wordt om jeugdspelers te laten kiezen voor (minimaal) 2x per week trainen.
Alle lessen duren 50 minuten m.u.v. privéles. Privéles duurt 25 minuten.
Voor de jeugd t/m 10 jaar (geboren 2011 of later) kan gekozen worden voor eenmaal per week trainen in een grotere groep van 6 – 8 personen. Indien een jeugdspeler 2x (of vaker) per week traint, dan is deze leeftijdsgrens niet van toepassing.

Lessen kunnen gevolgd worden op alle werkdagen. Marjolein Kodde-Cijsouw geeft tijdens het zomerseizoen les op dinsdag en vrijdag en gedurende het winterseizoen op maandag en vrijdag; Remco Maandag geeft les van maandag t/m vrijdag en Marcel van Sabben verzorgt lessen van maandag t/m donderdag.

De jeugd wordt geadviseerd om minimaal 2x per week te trainen voor een vlottere ontwikkeling van alle vaardigheden.

Selectietraining

Jeugdleden kunnen door hun inzet/vorderingen/prestaties geplaatst worden in de MLTC jeugdselectie. Als selectiespeler dien je minimaal 2x per week te trainen en volwaardig deel te nemen aan de competities (ook aan de door MLTC georganiseerde jeugdwintercompetitie), aan minimaal twee toernooien mee te doen en minimaal twee andere door de JC georganiseerde activiteiten.

Als selectiespeler kun je in aanmerking komen voor subsidie op het trainingsgeld – subsidie wordt door tennisvereniging MLTC beschikbaar gesteld.

Regionale Centrale Training

Ook als niet-MLTC’er kan een KNLTB jeugdlid training volgen bij TSM. De tennisschool stelt zich, tezamen met MLTC, als doel een regionale rol te vervullen ter ondersteuning van het Breedte-tennis en Wedstrijd-tennis! TSM biedt al jaren voor iedereen de gelegenheid om te trainen en spelen zoals hij of zij dat wil. Het doel is om deze mogelijkheden aan te bieden aan eenieder in de regio (Walcheren en naastgelegen regio’s). Meer informatie over RCT kun je hier vinden.

Lesmogelijkheden 2020

Klik hier om je in te schrijven voor zomertraining 2020!

Seizoen Soort Les Doelgroep Duur
in min.
Aantal
Lessen
Locatie Kosten p.p. in €
Zomer/Winter Privéles Jeugd/Volwassenen 25 16 MLTC 459,=
Zomer/Winter Groep van 2 pers. Jeugd/Volwassenen 50 16 MLTC 459,=
Zomer/Winter Groep van 4 pers. Jeugd/Volwassenen 50 16 MLTC 240,=
Zomer/Winter Groep van 6 – 8 pers. Jeugd (geb. 2011 of later) 50 16 MLTC 185,=
Zomer/Winter Groep van 6 – 8 pers.
(2x per week)
Jeugd (standaard) 50 16 MLTC 340,=
Winter Privéles Jeugd/Volwassenen 25 15 CSW/Sprong n.t.b. voor ’20/’21
Winter Groep van 2 pers. Jeugd/Volwassenen 50 15 CSW/Sprong n.t.b. voor ’20/’21
Winter Groep van 4 pers. Jeugd/Volwassenen 50 15 CSW/Sprong n.t.b. voor ’20/’21
×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)