Summer Sessions

Doe mee aan de Summer Sessions!
Tijdens de zomervakantie-stop van het reguliere zomertrainingsseizoen kan je bij TSM (blijven) trainen.

De Summer Sessions zijn bedoeld voor zowel jeugd (eind middag/avond) als volwassenen (avond) en voor alle speelniveaus (van beginner tot zeer gevorderde wedstrijdspeler). Zowel leden van MLTC als leden van andere verenigingen* zijn welkom om deel te nemen aan deze lessen. Je kunt je (ook) samen met een tennismaatje van een andere vereniging aanmelden.

De trainingen worden in verschillende weken verzorgd op verschillende dagen. De exacte data zullen t.z.t. te vinden zijn op het inschrijfformulier dat onderaan deze pagina toegevoegd wordt.
Je kunt zelf kiezen hoe vaak je een groepsles wilt volgen en aangeven op welke dagen dit voor jou mogelijk is.
De indeling wordt gemaakt op basis van de aanmeldingen en de hoeveelheid inschrijvingen. Indien nodig kan er tussentijds gewijzigd worden qua indeling en tijd.
Bij uitval wordt getracht de betreffende les in te halen.
Voor zomerseizoen 2022 zijn er (nog) geen Summer Sessions gepland.

Heb je (nog) andere trainingswensen tijdens deze periode? Kies dan bij inschrijving (ook) voor de optie ‘Neem contact met mij op voor meer mogelijkheden!’

* Indien je geen MLTC-lid bent, dan ben je verplicht Zomer Challenge lid te worden (aanmelden bij en facturering door MLTC) òf je betaalt € 5,00 extra per training aan MLTC (facturering verloopt in dat geval via TSM). Op het inschrijfformulier kan je, als niet-MLTC-lid, aangeven voor welke optie je kiest.

×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)