Maak Kennis Met Tennis JEUGD


In maart (en meestal ook in september) worden er altijd kennismakingsmiddagen georganiseerd, i.s.m. MLTC en gemeente Middelburg, voor alle (basisschool)kinderen die graag eens willen proberen te tennissen. Deze clinics zijn geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos te bezoeken. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld.

De eerstvolgende MKMT-clinics staan gepland voor september.

Interesse in 5 gratis lessen?

Naar aanleiding van de Maak-Kennis-Met-Tennis middagen biedt MLTC i.s.m. TSM een reeks van vijf gratis tennislessen aan. Vul onderstaand formulier in en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.
De eerstvolgende reeks van 5 gratis tennislessen start medio april. Als je onderstaand formulier invult, dan ontvang je bericht zodra de start van deze gratis reeks bekend is.

Interesse 5 gratis jeugdlessen (zomer 24)

8 jeugdlessen als vervolg op de 5 gratis lessen

Als vervolg op de gratis jeugdtennislessen (serie van 5) heb je de mogelijkheid om in te schrijven voor een reeks van 8 tennislessen. Deze reeks start aansluitend op de 5 gratis lessen.
Heb jij niet meegedaan aan de MKMT-clinics en/of de gratis lessen, ook dan mag je uiteraard inschrijven voor deze serie van 8 lessen.
Hieronder volgt binnenkort een formulier en juf Nathalie (T. 06 28 23 31 20) ziet je binnenkort graag (weer) op Tennispark De Veste.

Meer informatie?

Neem contact op met Marcel of Nathalie van Sabben via

  • e-mail of
  • stuur een WhatsApp bericht naar 06 55 39 85 71 of 06 28 23 31 20

Lessen volgen bij TSM op Tennispark De Veste betekent lid worden van MLTC!

• TENNIS:
Marjolein start vanaf dinsdag 16 april met haar tennislessen. De overige tennislessen en -trainingen beginnen vanaf maandag 15 april.
Van 21 april t/m 5 mei zijn er geen tennislessen/-trainingen i.v.m. de meivakantie.
Een eerste indeling is gemaakt. Alle eisen en wensen zijn zoveel mogelijk meegenomen bij de indeling! In de meivakantie zal verdere verfijning doorgevoerd worden. Dank voor jullie begrip hiervoor!

Inschrijven voor Zomerseizoen 2024 Tennis kan nog via deze link.


• PADEL:
Op 25 april en 2 mei worden er geen padellessen verzorgd i.v.m. de meivakantie. De reeks wordt hervat op donderdag 18 april.
×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)