Gratis Kleuter Inloop

Gratis Tennis voor Kleuters

17 april 2023

TSM organiseert gratis inloopmomenten speciaal voor de allerjongsten! Deze kleuterinloop is, zoals de naam al verklapt, voor alle 4- en 5-jarigen die het leuk vinden om met een (tennis)bal te spelen. Ook peuters die al toe zijn aan een balsport zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis inloop. Daarnaast zijn uiteraard ook 6-jarigen meer dan welkom.

Deelname aan één of beide inloopmomenten is geheel vrijblijvend en natuurlijk gratis. Ook vooraf aanmelden is niet nodig, maar dat mag natuurlijk wel!

De inloopmomenten vinden plaats op
woensdag 19 april 14.40 uur en
vrijdag 21 april 15.50 uur

op baan 12 van
tennispark De Veste, thuisbasis van MLTC,
Griffioenpad 1 te Middelburg.

Heb jij een peuter/kleuter die graag met een (tennis)bal speelt? Kom dan naar deze kleuterinloop die georganiseerd wordt bij MLTC op tennispark De Veste, georganiseerd door juf Nathalie van TSM.

Ken jij iemand met een peuter/kleuter? Attendeer deze persoon dan op de kleuterinloop.

Mocht de inloop onverhoopt niet kunnen plaatsvinden, dan wordt dit vermeld op de sociale mediakanalen van TSM (zoek op @tennisschoolmiddelburg op Facebook en/of Instagram). Bekijk dus voor vertrek een van deze sociale mediakanalen!

Nog vragen naar aanleiding van bovenstaande?
Neem dan contact op met Nathalie van Sabben, trainster bij TSM. Zij is te bereiken via 06 28 23 31 20 (bij voorkeur via de app) of mail je vraag naar info@tsmtennis.nl.