Even Voorstellen; de Fysieke Trainer

10 november 2020

Mijn naam is Rens Maljers en ik ben 29 jaar, ik woon in Middelburg samen met mijn vrouw en hond. In december verwachten wij ons 1e kindje. Sportief gezien ben ik zelf minimaal 6 dagen per week hardlopend te vinden rondom Walcheren, ook voetbal ik bij V.V. Veere. 

Opleiding en Ervaring

Hoe het menselijk lichaam precies is opgebouwd en werkt, heeft mij altijd erg geïnteresseerd. Toen ik voor mijn studiekeuze stond moest deze in ieder geval aansluiten bij mijn interesse voor het menselijk lichaam. Het is fysiotherapie geworden, een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad. In 2016 ben ik afgestudeerd in Breda – Avans Hogeschool als fysiotherapeut. Op de maandag, woensdag en vrijdag ben ik werkzaam bij Fysant te Zierikzee. En op de dinsdag en donderdag werk ik bij Fysiotherapie Zeeland te Middelburg. 
Voordat ik fysiotherapie ben gaan doen heb ik vier jaar aan het CIOS in Goes gestudeerd en heb mij verdiept in verschillende takken van sport. Via het CIOS heb ik mijn certificaten als personal trainer, fitness instructeur, skileraar en sportmasseur gehaald. Sinds ik als fysiotherapeut afgestudeerd ben blijf ik mij verdiepen in de meest recente ontwikkelingen binnen de sport- fysiotherapie. Verder verzorg ik samen met mijn collega Femke de fysiotherapie bij JVOZ. 

Fysieke Training

Sinds oktober 2020 ben ik gestart met het implementeren van fysieke training binnen MLTC. Deze fysieke trainingen verzorg ik op tennispark De Veste te Middelburg, de thuisbasis van MLTC.
Wil jij meedoen aan de fysieke training? Neem dan contact op met Marcel van Sabben via Whatsapp 06 55 39 85 71 of stuur hem een e-mail.

Fysio Nodig?

Mochten er blessures of andere klachten zijn kunnen jullie direct een afspraak maken bij mij of een van mijn collega’s van Fysiotherapie Zeeland in Middelburg 0118-616161 of mailen naar info@fysiotherapiezeeland.nl

*Fysiotherapie behandelingen voor kinderen onder de 18 jaar worden direct vergoed vanuit de basisverzekering.