WELKOM bij TSM

Belangrijk Nieuws m.b.t. het Coronavirus (COVID-19)

Op de tennisbaan mag de regel om 1,5 meter afstand te houden tot elkaar tijdelijk losgelaten worden. Dit geldt voor alle spelers onderling. De KNLTB adviseert trainers om de 1,5 m afstand wel in acht te nemen tot alle leerlingen.


Via dit blok houden wij u op de hoogte voor wat betreft het wel of niet doorgaan van trainingen en verdere activiteiten die TSM aangaan m.b.t. de coronamaatregelen.
In het grijze blok onder Mededelingen – rechts op de pagina als u via de pc kijkt, of onder de bodytekst als u mobiel kijkt – vindt u de actuele reguliere informatie.
Zie ook onze aparte CoronaMaatregelen-pagina en de actuele berichten!

Welkom op de website van TennisSchoolMiddelburg oftewel TSM!

TSM is dé tennisschool van Middelburg en omstreken. De tennisschool heeft ruim 40 jaar ervaring in het verzorgen van tennislessen en -trainingen. Deze ervaring is opgedaan op zowel club- als regionaal niveau. Ook op nationaal niveau is er sprake van jarenlange ervaring op het gebied van training en begeleiding. Daarom is TSM een begrip binnen de Middelburgse tenniswereld, maar ook ver daarbuiten!

U bent op deze website terecht gekomen omdat u geïnteresseerd bent in tennis. Dat kunnen lessen betreffen, maar ook andere tennis gerelateerde zaken. Hier bent u aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar informatie over (eenmalige) clinics of trainingen, het is hier te vinden. Deze website voorziet in alle informatie over TSM en zijn dienstverlening. Te denken valt aan trainingen en alle overige activiteiten. Mocht u naar informatie op zoek zijn waar deze website onverhoopt geen antwoord op geeft, dan horen wij dat uiteraard graag.

Zomer Challenge lidmaatschap

Meld je vandaag nog aan voor het Zomer Challenge Lidmaatschap bij MLTC, geldig van juli t/m september 2020.
• Onbeperkt vrij spelen
• Voor jeugd en volwassenen
• Met of zonder 3 lessen
• Inclusief eindtoernooi

Meer informatie? Klik hier!

Vragen?

U kunt altijd contact opnemen met hoofdtrainer Marcel van Sabben

  • via e-mail of
  • via WhatsApp (06 55 39 85 71)

×

Hi!

Klik hieronder om rechtstreeks te chatten met Marcel of stuur een e-mail.

× App met TSM (Marcel)